Снимка БулфотоЗдравният министър разкри подробности за починалата жена след ваксинация в

...
Снимка БулфотоЗдравният министър разкри подробности за починалата жена след ваксинация в
Коментари Харесай

Проф. Ангелов за починалата жена след ваксинация: Била е с наднормено тегло и сърдечна операция

Снимка Булфото

Здравният министър разкри подробности за умрялата жена след имунизация в Пловдив. Както е известно, тази заран с решение на Министерски съвет беше спряна имунизация с имунизацията против ковид на " АстраЗенека ". 

Министър-председателят Бойко Борисов разпореди ваксинирането с имунизацията на „ Астра Зенека “ да бъде спряно, до момента в който с документално мнение Европейската организация по медикаментите отхвърли всички подозрения по отношение на сигурността й. Това стана ясно на работно заседание, свикано от премиера, на което министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов и министърът на образованието и науката Красимир Вълчев рапортуваха, че от ден на ден деца и възпитаници се разболяват от COVID-19 и търсят помощ в лечебни заведения, написа eurocom.bg.

По-късно стана известно, че министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов е на посещаване в Пловдив поради гибелта на 57-годишна жена след имунизация против ковид.

Фаталният излаз се случва в дома й тази заран в 3 часа. Ваксинацията е осъществена през вчерашния ден в 12 часа. Жената се прибира без недоволства у дома, само че получава изострен зной, търсят екип на ЦСМП, който открива гибелта й.

Проф. Ангелов разкри, че дамата е била с наднормено тегло, имала е сърдечни проблеми от 2005 година и е претърпяла сърдечна операция.

Няма терзания и публични данни, които да потвърждават причинно-следствена връзка с имунизацията за гибелта на жена в Пловдив, съобщи здравният министър, само че добави:  " Ние сме длъжни, мислейки за живота и здравето на всички и сме взели ограничения. Нека тези, които са записани в системата, да имат самообладание, ще бъдат записани с дни напред служебно и ще получат известия ", съобщи още Ангелов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР